Viihtyisä toimisto ja taukohuone pitää yllä työtehoa

Toimistossa vietetään usein iso osa työpäivästä ja näin ollen sen viihtyisyys ei ole ihan samantekevää, vaan kannattaa pyrkiä sisustamaan toimisto työntekijöitä kannustaen ja rentouttaen. Nämä pienet muutokset ja investoinnit voivat maksaa itsensä todella nopeasti takaisin kasvaneena työtehona tai ainakin ylläpitää sitä hyvin.
Taukohuoneen varusteluun ja sisustamiseen kannattaa kysyä mielipidettä työntekijöiltä. Varsinkin pidemmän aikaa talossa olleet voivat olla halukkaita ilmaisemaan mielipidettä siitä, mitä taukohuoneessa ja sen varustelussa voisi mahdollisesti parantaa.

Taukohuoneen kannattaa olla töistä erillinen tila

Vaikka taukohuone yleensä sijaitsee työpaikalla, kannattaa pyrkiä tekemään taukohuoneesta hieman erillinen tila muuhun työpaikkaan verrattuna. Näin työntekijät voivat rentoutua tauolla, eikä taukohuone ole täynnä samaa kiirettä, kuin muu työpaikka. Taukohuone kannattaa sisustaa ja varustella miellyttävästi, rennosti ja kattavasti. Näin työntekijät voivat hyödyntää taukonsa pitämällä tauon ilman kiirettä, oikeasti rentoutuen.

Varmista taukohuoneen hyvä varustelu

Taukohuoneessa kannattaa olla mahdollisimman hyvä ja toimiva varustelu jotta työntekijät viihtyvät ja heidän on hyvä viettää taukonsa siellä. Kun työntekijät voivat rennosti nauttia tauolla, he myös palautuvat paljon paremmin, kuin kiireisessä, hälyisässä ja huonosti varustellussa taukohuoneessa.
Valitse toimivat astiat, jotta työntekijät voivat syödä kunnolla. Kun heille on tarpeeksi aterimia, lautasia, kulhoja ja laseja, työntekijät voivat käydä suoraan syömään, eikä kukaan joudu odottamaan astioiden puhdistumista tai pahimmassa tapauksesssa tiskata muiden jälkiä. Laadukkaat ja kestävät Iittala juomalasit, lautaset ja kulhot voit ostaa erikseen, niin monta kuin työntekijöille tarvitaan.
Usein työntekijät syövät tauolla jotain, mikä on avattavassa paketissa. Kannattaa siis varmistaa että he saavat helposti auki kaiken tarvittavan. Terävät Fiskars sakset varmistavat nopean ja helpon avaamisen paketin kuin paketin kohdalla. Näin työntekijöiden aikaa ei mene hukkaan ja stressitaso ei nouse turhan vääntämisen takia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *