Suurimman osan ajasta ystävystyessäsi kiinnität huomiota asioihin, jotka yhdistävät teitä. Saatat nauttia ystäviesi huumorintajusta, ystävällisyydestä, musiikkimausta ​​tai muista asioista. Joskus ystävilläsi saattaa kuitenkin olla poliittisia näkemyksiä, jotka poikkeavat hyvin paljon omista näkemyksistä. Keskittyminen asioihin, jotka yhdistävät teitä ja poliittisten keskustelujen välttäminen auttaa sinua tulemaan paremmin niiden ystävien kanssa, jotka eivät jaa näkemyksiäsi.

Opettele sietämään erilaisia näkemyksiä

Harjoittele “nälkäistä kuuntelua”. Hyvällä ystävällä on vilpitön kiinnostus selvittää mahdollisimman paljon ystäviensä näkökulmista. Jos olet todella vilpitön ystävä, olet kiinnostunut ystäviesi jokapäiväisestä elämästä ja heidän kokemuksistansa. Anna kysymyksiesi heijastaa tätä syvää kiinnostusta kuuntelemalla ystäviäsi olemalla utelias heidän näkemyksistänsä.

Älä yritä muuttaa ystäväsi mielipiteitä

Älä yritä muuttaa ystäväsi näkemyksiä. Koska poliittiset uskomukset perustuvat tosiseikkojen tulkintaan, et voi vakuuttaa toista ihmistä näkökulmastasi lainaamalla arvostettuja asiantuntijoita, jotka ovat kanssasi samaa mieltä. Tämä aiheuttaa vain tarpeetonta väittelyä, joka ei yleensä johda mihinkään.

Älä pakota ystäviäsi omaksumaan poliittisia uskomuksiasi

Vältä poliittisten uskomusten tuputtamista ystävillesi. Ei ole hauskaa puhua sellaisen henkilön kanssa, joka ei ole valmis muuttamaan omia uskomuksiaan. Sen sijaan, että väittelisit politiikasta ystäväsi kanssa, kehotan sinua tekemään sellaisia asioita, joista pidätte molemmat.

Varaa vaikka hotelli Helsingissä ystäväsi kanssa ja kiertele ympäri kaupunkia. Helsingissä on paljon kiinnostavia nähtävyyksiä ja siellä on mahdollista tehdä monia hauskoja asioita. Päivän päätteeksi voitte käydä, vaikka syömässä jossain arvostetussa ravintolassa Helsingissä.