Poliittinen visiointi vaatii timanttisen aamiaisen

Kurnivalla vatsalla ei politiikan kiemuroista keskustella! Jotta osaisit perustella näkemyksiäsi, vakuuttaa vastapuolen argumenteillasi ja väistää keskustelun sudenkuopat, sinun kannattaa tankata kunnon aamiainen. Vaikka musta kahvi ja savuke ovatkin elokuvista tuttujen poliitikkojen perinteisen aamiaisvaihtoehtoja, ei niillä tosielämässä pitkälle pötkitä.

Aamiaiselle kuuluu olennaisena osana ravitseva valikoima hiilihydraatteja, proteiinia ja rasvaa. Hedelmät, vihannekset ja täysjyvätuotteet luovat hyvän pohjan aterialle. Leivät valmistuvat kätevästi obh nordica leivänpaahtimen avulla, ja laadukas kahvi espressokeittimellä. Jos haluat päästä helpolla, voit valmistaa tuorepuuron jääkaappiin jo edellisenä iltana, jolloin se on aamulla valmis mukaan napattavaksi. Tuorepuuro valmistetaan yleensä kaurahiutaleista, kasvimaidosta, haluamastasi makeuttajasta ja hedelmistä tai marjoista. Tuorepuuro on myös helppo ottaa mukaan kiireisinä aamuina, jolloin aamiaispöydässä ei ehdi istua pitkän kaavan kautta.

Silloin kun aamiainen on päivän juhlahetki tai kun sinun täytyy tehdä vaikutus aamiaisvieraisiin, kannattaa pöydän kattaukseen panostaa. Pöytään voi tuoda leikkokukkia tai itsekerätyn kimpun luonnonkukkia. Kauniit servetit, lasinaluset ja pöytäliina tuovat kattaukseen haluamaasi tyyliä ja säväyttävät aamiaispöydän kattausta. Kauniisiin astioihin panostamalla annat itsestäsi laatua arvostavan kuvan, jolla on hyvää makua! Upeita astioita valmistaa esimerkiksi laadukas iittala. Kauniit astiat sopivat myös hyvin lahjoiksi.

Joskus aamiaista ei vain ehdi kotona syödä, ja silloin take away aamiaiset ovat käteviä. Kahviloista saa napattua nopeasti mukaan kahvin ja leivän tai croissantin, ja nämä eväät on helppo haukata vaikka työmatkalla. Joskus  tekee hyvää nautiskella ja lähteä brunssille vaikka perheen tai työporukan kesken. Silloin aamupalapöytään pääsevät myös esimerkiksi pekoni ja vohvelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *