Taukohuoneita on monenlaisia ja tahtomattaan niitä yhdistää monet tekijät, kuten mahdollisuus ruoan lämmittämiseen, vesipiste, kahvinkeitin ja jääkaappi eväille. Kuitenkin taukohuoneita on niin monia erilaisia, kuin on yrityksiä ja niissä työskenteleviä ihmisiä ja tästä syystä kannattaa pyrkiä antaa työntekijöille vaikutusmahdollisuuksia siihen mitä he kokevat toimivaksi taukohuoneeksi. 

Jos taukohuoneesta tekee yksinkertaisen ja hankkii sinne perustarvikkeet, se on hyvä tiettyyn pisteeseen asti, mutta kuitenkin voit jopa kasvattaa työntekijöiden työtehoa pienillä panostuksilla työhyvinvointiin. Työntekijöillä kuitenkin on iso motivaatio päästä tauoille juuri niiden mahdollistamien pienten hengähdyshetkien ansiosta. 

Hanki käyttöä kestävät välineet

Työpaikoilla ja muilla paljon ihmisiä vilisevillä paikoilla kannattaa ehdottomasti panostaa esineisiin, jotka kestävät käyttöä. Kulutus on kuitenkin monta kertaa suurempaa, kuin normaalisti kodeissa, joten laadukkaat välineet kestävät pidempään ja pitkässä juoksussa näin myös säästävät rahaa. Hanki siis mieluummin terävät ja pitkään kestävät Fiskars sakset, kuin halvimmat mahdolliset vastaavat, jotka kestävät muutaman kuukauden ja tämän jälkeen joudutaan taas hankkimaan uudet. 

Panosta toimiviin ja nopeisiin laitteisiin

Nopeasti toimivat laitteet auttavat säästämään aikaa tauoilla. Jos moni työntekijä haluaa lämmittää ruokansa mikrossa, kannattaa panostaa toimivaan ja nopeaan laitteeseen, jotta jokainen kerkeää lämmittämään ja myös syömään ruokansa taukonsa aikana. Nopeat laitteet ovat siis myös työntekijöiden mieleen ja työnantaja säästää rahaa, kun työaikaa ei mene hukkaan ruoan lämpenemistä odotellessa. 

Kahvi on isossa osassa monien toimistojen taukohuoneita ja toimistoelämää, eikä suotta, kahvi onkin käytännössä suomalaisten kansallisjuoma. OBH Nordica kahvinkeitin on hyvä vaihtoehto kun kahvia halutaan paljon ja usein. Näin jokaiselle juojalle on nopeasti saatavilla virkistävää kahvia, työpäivän haasteiden tueksi ja turvaksi.